نکاتی در خرید فلزیاب که باید بدانید

برای یک کاوش خوب تنها نیاز به فلزیاب های قوی نیست بلکه کاوش اصول خاصی دارد که با رعایت آن می توان کاوش های موفقیت آمیزی داشته باشیم. در این متن میخواهیم به صورت خلاصه به بخشی از این اصول بپردازیم که در کاوش ها می تواند کمک شایانی به ما کند.

چگونه می توان یک کاوش موفق انجام داد

برای یک کاوش موفق نکات زیادی را باید بدانیم تا بتوانیم از آنها استفاده کنیم. لازم به ذکر است که در امر کاوش نیاز به افراد متخصص و کاربلد است این را باید بدانیم که کاوش نیاز به اپراتورهای حرفه ای یا نیمه حرفه ای دارد. افرادی که آشنایی لازم را با دستگاه گنجیاب یا فلزیاب داشته باشد و بتواند به راحتی از آنها استفاده کند. در غیر این صورت حتی با استفاده از بهترین فلزیاب ها یا گنجیاب ها نمی توان در این امر موفق بود. یکی از نکات آغازین برای کاوش اسکن کردن از شمال به جنوب است البته باید بدانید که این امر اجباری نیست اما می تواند به یک کاوشگر موفق کمک کرده و در عمر جست و جو موثر واقع شود. این روش با نظم دادن به کاوش افراد را از سردرگمی در می آورد. از آنجایی که ممکن است دستگاه در شرایط مختلف دچار خطا شود، یکی دیگر از نکاتی که در کاوش به ما کمک می کند تا به مکان دقیق هدف راحت تر برسیم دو مرتبه اسکن است، زیرا عوامل محیطی بسیاری مثل شرایط آب و هوایی یا وجود فلزات بزرگ در اطراف که می توانند بر امواج تاثیرگذار باشند و دستگاه ها را دچار اختلال کند.

انجام کاوش های دقیق با فلزیاب های صوتی و تصویری

امروزه با پیشرف های فراوان در زمینه های مختلفمی توانیم با استفاده از دو نوع دستگاه فلزیاب صوتی و تصویری به کاوش بپردازیم و با رعایت اصول هایی در این امر موفق باشیم. یکی از روش هایی که می توان گفت در هر دو دستگاه صوتی و تصویری مشترک بوده این اصول است که با شناسایی اولیه هدف توسط فلزیاب شروع به حفر کرده سپس، در عمق پایین تر از سطح زمین به صورت مجدد اقدام به استفاده از دستگاه می کنید تا محل دقیق هدف را شناسایی کنید در این روش اطمینان کامل دارید که هدف را به درستی کشف کرده اید. یکی دیگر از موارد قابل توجه در کاوش، بالانس زمین است. معمولا بیشتر دستگاه های تصویری دارای بالانس اتوماتیک هستند، ممکن است فلزیاب مورد استفاده فردی، چنین قابلیتی را نداشته باشد که در این صورت می بایست خود اپراتور به بالانس کردن زمین توجه داشته باشد.

یکی از روش هایی که دقت کاوش را بالا می برد این است کهبه طور مثال در ابتدا مساحت 10 الی 12 مترمربع را کاوش کرده، با به دست آوردن حدود هدف مورد نظر مساحت قبلی را کاهش داده و در مساحت 6 الی7 مترمربع به کاوش ادامه دهید. این روش باعث می شود که دستگاه محل دقیق هدف مورد نظر را به شما نشان دهد، لازم به ذکر است که این روش توسط دستگاه های تصویری قابل اجرا است.

اکثر دستگاه های صوتی دارای قابلیت یکسانی هستند و با استفاده صحیح از آنها نیز میتوان اکتشافات موفقی را برای خود رغم زد. یکی از روش هایی که باعث ایجاد یک کاوش موفق می شود هموار ساختن مسیر کاوش است. در این اصول باید مسیر را صاف کرد تا دستگاه های فاقد بالانس خودکار به راحتی بتوانند فرکانس های خود را انتقال دهند. باید توجه داشته باشید که فلزیاب های صوتی که دارای سیستم بالانس خودکار هستند نیاز به هموار سازی مسیر ندارند. ولی باید توجه داشت که اگر به طور مثال بالانس دستگاه روی 15 سانتی متر تنظیم شده است، در هنگام کاوش تغییر نکند این امر می تواند باعث اختلال در جست وجوی افراد شود.

بعد از انجام این مراحل نوبت آن می شود که فلزیاب را روشن کرده و شروع به کاوش کنیم. این نکته را مد نظر داشته باشید که پس از روشن شدن دستگاه و نشان دادن هشدارهای صوتی توسط دستگاه به این نتیجه نرسید، که به هدف مورد نظر رسیده اید، زمانی که در کاوش با این اتفاق مواجه شدید پس از حفر 40 تا 50 سانتی متر اقدام به اسکن مجدد کنید، ممکن است تنها فلزاتی بی ارزش از قبیل ضایعات بوده اند که در عمق کم نظر شما را جلب کرده و شما دچار اشتباه شده اید.

دستگاه‌های فلزیاب

Call Now Button09124555154